Kommer der mærkelige lyde fra din motor eller udstødning, har du defekte bremser, eller sætter kørelyset ud, så kør forbi Smørum Autoland og lad os udføre et servicetjek på din bil.

Her i hjertet af Smørum arbejder vores stab af professionelle mekanikere på at vedligeholde kundebiler til overkommelige priser. Vores bilværksted har adgang til al nødvendig IT udstyr til diagnosticering og fabrikantdata. Vi sætter en ære i at fikse din bil, så du hurtigt og nemt kan være kørende igen.

Når du triller din bil ind på vores bilværksted, er du sikret mod ubehagelige efterregninger. For hos Smørum Autoland arbejder vi altid med faste tilbud, så du kender prisen for arbejdet på forhånd. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og de kan med garanti overgå, hvad du møder andre steder.

Vi har desuden tre autotransportere kørerne på de sjællandske veje, så sætter din bil ud en dag, er vi ikke længe om at få den bugseret hen på vores driftssikre autoværksted, hvor eventuelle fejl hurtigt kan udbedres.

Så ønsker du at benytte et bilværksted, hvor kvaliteten er i top, prisen er i bund og du bliver mødt med et smil fra en flok super professionelle mekanikere, så kontakt Smørum Autoland.